BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 18 April 2010

Hujung Minggu yang menyoronokkan



Assalammualaikum

Anyong hasaeyo. Harap semua sihat walafiat. Alhamdulillah WG semakin sihat dari selsema. Tadi baru pegi farmasi beli ubat selepas seminggu selsema x baik2..

Next week ada 4 paper untuk midterm exam. Selasa sebijik, rabu sejibik, jumaat sebijik dan sabtu ade sejibik lagi. Pastu sambung lagi next next week hari isnin last, sebijik lagi..

So, wikend kali ini sangat dipenuhi nota, calculator, dan bekas pensel je atas meja. Laptop pon dihadkan penggunaanya. haha kalau x buat camtu alamatnye 1 muka surat nota, sejam la bace x habes2..

Nak tengok ape yg WG studi, jom..


Subjek Fusion Engineering - Design and Production Innovation Using a Ship Product Model


Tengok Kojek, WG pon belajo pipe jugak la, haha. Tapi dalam kapal punye.


Hull structure modeling


Subjek Material of Mechanics. See sekarang WG sudah boleh kira berapa stress pada tayar kapal terbang bila time landing..

How to calculate shear stress.

Sekarang dah Ahad petang. Nampaknya ada masa lagi lebih kurang sehari setengah nak setelkan Fusion Engineering dan 2 hari setengah untuk Material of Mechanics


Doakan WG dapat study dan exam dengan mudah ye.

Amin..


ok jumpe lagi

Wassalam


-Lee Gan Nie-
-Ulsan-


Thursday, 15 April 2010

Mari Meng'Feel'kan diri anda

Assalammualaikum

video
Lagu dari Robbie Williams. Feel

WG tengah boring2 buat report dan selak2 buku Fluid Mechanics. Tetiba rasa mahu mengupload lagu ini kat blog..kehkeh..

Xde motif punya olang aaa


ok bye. Doakan WG berjaya exam dengan dipermudahkan..


Wassalam

Lee Gan Nie
-Ulsan-

Hujung Minggu yang menyoronokkan



Assalammualaikum

Anyong hasaeyo. Harap semua sihat walafiat. Alhamdulillah WG semakin sihat dari selsema. Tadi baru pegi farmasi beli ubat selepas seminggu selsema x baik2..

Next week ada 4 paper untuk midterm exam. Selasa sebijik, rabu sejibik, jumaat sebijik dan sabtu ade sejibik lagi. Pastu sambung lagi next next week hari isnin last, sebijik lagi..

So, wikend kali ini sangat dipenuhi nota, calculator, dan bekas pensel je atas meja. Laptop pon dihadkan penggunaanya. haha kalau x buat camtu alamatnye 1 muka surat nota, sejam la bace x habes2..

Nak tengok ape yg WG studi, jom..


Subjek Fusion Engineering - Design and Production Innovation Using a Ship Product Model


Tengok Kojek, WG pon belajo pipe jugak la, haha. Tapi dalam kapal punye.


Hull structure modeling


Subjek Material of Mechanics. See sekarang WG sudah boleh kira berapa stress pada tayar kapal terbang bila time landing..

How to calculate shear stress.

Sekarang dah Ahad petang. Nampaknya ada masa lagi lebih kurang sehari setengah nak setelkan Fusion Engineering dan 2 hari setengah untuk Material of Mechanics


Doakan WG dapat study dan exam dengan mudah ye.

Amin..


ok jumpe lagi

Wassalam


-Lee Gan Nie-
-Ulsan-


Mari Meng'Feel'kan diri anda

Assalammualaikum

video
Lagu dari Robbie Williams. Feel

WG tengah boring2 buat report dan selak2 buku Fluid Mechanics. Tetiba rasa mahu mengupload lagu ini kat blog..kehkeh..

Xde motif punya olang aaa


ok bye. Doakan WG berjaya exam dengan dipermudahkan..


Wassalam

Lee Gan Nie
-Ulsan-